Workshop in de natuur voor stiefmoeders

“Look deep into nature, 
and then you will understand everything better” 

Albert Einstein 

Herken jij je jezelf in één of meer van de volgende uitspraken?
  • Ik vind het best ingewikkeld met de kinderen van mijn partner
  • Ik zou weleens andere stiefmoeders willen ontmoeten en ervaringen uit willen wisselen
  • Ik ben zo druk met mijn samengestelde gezin. Het is tijd voor me-time.
En zou jij het ook wel eens goed vinden om een keer stil te staan bij jouw gezin. Een dag willen om tot jezelf te komen, om zelf op een andere manier te kijken naar je gezin en om anderen eens mee te laten kijken. Om het er in alle rust over te hebben met mensen die precies begrijpen hoe het is, omdat ze zelf een samengesteld gezin hebben; mensen die snappen hoeveel energie het kost, natuurlijk het huishouden, maar vooral al het overleg en ook de twijfel aan jezelf iedere keer weer.

Dan is deze workshop bedoeld voor jou! 


Workshop voor stiefmoeders mei 2018
 
"Wat was vandaag een mooi cadeau! ik kan en wil dit iedere stiefmoeder aanraden. De gevoelens van herkenning, saamhorigheid, begrip en steun zijn enorm geestverruimend en hartverwarmend. Dat doet een stiefmoederhart enorm goed"

Een van de deelnemers aan deze workshop op 13 mei 2017 


De gemiddelde beoordeling van deze workshop was in 2018 een 8,8. In 2019 was deze 8,9, in 2020 was deze 8,4 en in 2021 was deze 8,3. In 2022 was de beoordeling 8,8!


Zakt de moed je weleens in de schoenen? Trek dan je wandelschoenen aan - en ga mee op pad.

In deze workshop doen we verschillende inzichtgevende en inspirerende activiteiten.  

Allemaal buiten. 
Want door te bewegen, kom je in beweging.

Sommige activiteiten doe je alleen, maar de meeste doe je in tweetallen. Zo leer je elkaar snel en goed kennen en kom je gemakkelijk in gesprek.Het stilleven van een van de deelnemers

We gaan ons verdiepen in jou en jouw gezin, jouw leven. En de natuur gaat je daarbij helpen. De natuur geeft rust, ruimte en nieuwe perspectieven in je hart en je hoofd. En in je gezin!

Waar en  wanneer?
De workshop wordt in 2023 georganiseerd op 22 april, 13 mei en 9 september. De workshop wordt gehouden in het prachtige natuurgebied rondom Sint-Michielsgestel. Het maximum aantal deelnemers aan deze dag is vijf. Alleen zo kan ik voldoende aandacht voor iedereen garanderen.
We beginnen om 10.00 uur met koffie en thee en het programma eindigt om 16.00 uur, maar daarna kun je gerust nog na blijven praten met elkaar en met mij.
 
"Absolute aanrader, een kadootje voor mezelf! Fijn te merken dat er zovelen zijn die in hetzelfde schuitje zitten, een feest der herkenning".

Deelneemster aan de workshop op 13-06-2020

Jouw investering
De kosten van deze workshop zijn €98,00. Dit bedrag is all-in, dus inclusief koffie/thee, een lekkere lunch, en een drankje na afloop. Er is geen btw verschuldigd.
Na aanmelding, stuur ik je de factuur. Je krijgt dan twee weken de tijd om die te betalen. Ik houd je plek gedurende die twee weken voor je vrij. 

AAN DEZE WORKSHOP KUNNEN MAXIMAAL VIJF VROUWEN MEEDOEN. WIL JIJ ERBIJ ZIJN?
Schrijf je dan nu in door een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer te sturen naar: info@gezinspraktijkgestel.nl en zet erbij op welke dag je mee wil doen.

Programma van de dag
We beginnen met een kopje koffie of thee. 

Dan begint een leuk en gevarieerd programma buiten. We wandelen het bos in en doen een aantal activiteiten. 
We gaan aan de slag met waar je nu staat en waar je heen wilt. Wat je grenzen zijn en hoe je die beter kunt stellen, jouw persoonlijke kwaliteiten en hoe die je kunnen helpen. Leiderschap in je gezin - hoe kun jij beter de regie nemen over jezelf en je stiefgezin.  

We genieten samen van een goed verzorgde lunch, zo mogelijk buiten, en daarna gaan we weer lekker naar buiten.

Buiten werken met de natuur en in de natuur geeft je verrassende inzichten. Daardoor verandert er iets in jou, en dan kan het zomaar gebeuren dat jouw gezinsleden ook veranderen.  Zo kom je écht een stap verder met je samengestelde gezin.


Een samengestelde boom?
 
Wat namen eerdere deelnemers mee van deze dag?
  • rust, ruimte en acceptatie
  • dat ik echt niet de enige ben
  • dat ik, en wij allemaal als stiefmoeder, trots kunnen zijn op wat we al doen en bereikt hebben
  • nieuwe inzichten, meer vertrouwen in mezelf en dat het wel goed komt
  • de verhalen van andere stiefmoeders
uit de evaluatie van deze workshop op 13 mei 2017Nanda Poulisse nodigt je uit
 
"Nanda is een lieve, erg professionele workshop begeleider in een veilige omgeving"

Deelneemster aan de workshop op 13-06-2020
 
"Ik heb de workshop als zeer inspirerend ervaren. Nanda heeft een vriendelijke, respectvolle en open manier van benaderen. Ik voelde mij erg op mijn gemak om mijn verhaal te delen. De workshop heeft een mooie opbouw. Van tot rust komen tijdens het wandelen tot het ontvangen van inzichten door aan de slag te gaan met lichaam, geest en dat wat voor handen is in de natuur. De opdracht grenzen stellen liet mij inzien dat het belangrijk is om, met respect voor anderen, mijn ruimte te nemen in het gezin en bewust voor mijzelf te kiezen. De workshop eindigt heel passend en zorgt voor het ontstaan van een soort ‘samenvatting’ van dat wat de dag jou heeft gebracht en wat je mee wenst te nemen naar huis. Ik vind het in veilige omgeving stilstaan bij mijzelf, mijn gezin en omgang met elkaar in huis een waardevolle investering in dat wat mij lief is. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen!"

Deelneemster aan de workshop op 19-06-2021


Ga je met me mee op stap?
Is dit echt iets voor jou? En gun jij jezelf een dag helemaal voor jezelf, waarbij ik je zoveel mogelijk ga verwennen. Hak dan nu de knoop door en meld je aan. Dan ben jij er zeker bij.
Stuur een mailtje naar info@gezinspraktijkgestel.nl en vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer en de datum van de workshop.

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging via de mail en de factuur. Let op: je plaatsing voor de workshop komt automatisch te vervallen als de factuur niet binnen twee weken wordt voldaan.

Ik heb er veel zin in en kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 


Praktische informatie
De dag duurt van 10.00 - 16.00 uur

We ontmoeten elkaar bij Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel

De prijs is inclusief koffie/thee, een goed verzorgde lunch, en een drankje  na afloop.

Wat neem je mee?
Goede wandelschoenen, regenkleding (eventueel een paraplu), een flesje water, zonnebril, zonnebrand, iets tegen muggen, en als je wil een opschrijfboekje en pen om je inzichten op te schrijven.

We wandelen ongeveer 4 km, steeds een stukje en dan doen we weer een activiteit in de natuur.
Ook bij regen gaat de workshop door. We doen dan een deel van het programma binnen (kennismaking, lunch, afsluiting), maar de activiteiten vinden buiten plaats in de natuur.

Heb je nog andere kleine of grote vragen? Twijfel niet en mail of bel me.
Nanda Poulisse, info@gezinspraktijkgestel.nl, tel. 073 - 5518120, of op de dag zelf: 06-15433145

Ik heb veel zin in deze dag en kijken er naar uit jou te ontmoeten. 

Hartelijke groet,
Nanda


  

Agenda

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier