Workshop in de natuur voor stiefouders

“Look deep into nature, 
and then you will understand everything better” 

Albert Einstein 

Herken jij je jezelf in één of meer van de volgende uitspraken?
  • Ik vind het best ingewikkeld met de kinderen van mijn partner
  • Ik zou weleens advies willen van een coach die zelf ook stiefmoeder is
  • Ik houd van de natuur en van wandelen
En zou jij het ook wel eens goed vinden om een keer stil te staan bij jouw gezin. Een dag willen om tot jezelf te komen, om zelf op een andere manier te kijken naar je gezin en om een ander eens mee te laten kijken. Om het er in alle rust over te hebben met iemand die precies begrijpt hoe het is, omdat ze zelf een samengesteld gezin heeft gehad en er in opgegroeid is; iemand die snapt hoeveel energie het kost, natuurlijk het huishouden, maar vooral al het overleg en ook de twijfel aan jezelf iedere keer weer.

Dan is deze workshop bedoeld voor jou! 


Workshop voor stiefmoeders mei 2018
 
"Wat was vandaag een mooi cadeau! ik kan en wil dit iedere stiefmoeder aanraden. De gevoelens van herkenning, saamhorigheid, begrip en steun zijn enorm geestverruimend en hartverwarmend. Dat doet een stiefmoederhart enorm goed"

Een van de deelnemers aan deze workshop op 13 mei 2017 


De gemiddelde beoordeling van deze workshop was in 2018 een 8,8. In 2019 was deze 8,9, in 2020 was deze 8,4 en in 2021 was deze 8,3. In 2022 was de beoordeling 8,8! en in 2023 een 9!


Zakt de moed je weleens in de schoenen? Trek dan je wandelschoenen aan - en ga mee op pad.

In deze workshop doen we verschillende inzichtgevende en inspirerende activiteiten.  

Allemaal buiten. 
Want door te bewegen, kom je in beweging.

Door de activiteiten die we doen, leer ik je snel en goed kennen en komen we gemakkelijk in gesprek.Het stilleven van een van de deelnemers

We gaan ons verdiepen in jou en jouw gezin, jouw leven. En de natuur gaat je daarbij helpen. De natuur geeft rust, ruimte en nieuwe perspectieven in je hart en je hoofd. En in je gezin!

Waar en  wanneer?
De workshop wordt niet meer als groepsworkshop gegeven, maar nog wel individueel op een tijd die we samen in overleg bepalen. De workshop wordt gehouden in het prachtige natuurgebied rondom Sint-Michielsgestel. Hij duurt 2 tot 2,5 uur en is inclusief koffie of thee en iets lekkers.
 
"Absolute aanrader, een kadootje voor mezelf! Fijn te merken dat er zovelen zijn die in hetzelfde schuitje zitten, een feest der herkenning".

Deelneemster aan de workshop op 13-06-2020

Jouw investering
De kosten van deze workshop zijn €98,00. Er is geen btw verschuldigd.
Na aanmelding, neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Na afloop stuur ik je een factuur, en een betaalverzoek. Je wordt verzocht dat meteen te betalen. 

WIL JIJ EEN KEER ERVAREN HOE HET IS OM MET NANDA OP PAD TE GAAN?
Schrijf je dan nu in door een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer te sturen naar: info@gezinspraktijkgestel.nl en doe wat voorstellen voor dagen en tijden waarop je kunt.

Programma van de workshop
We wandelen het bos in en doen een aantal activiteiten. 
We gaan aan de slag met waar je nu staat en waar je heen wilt. Wat je grenzen zijn en hoe je die beter kunt stellen, jouw persoonlijke kwaliteiten en hoe die je kunnen helpen. Leiderschap in je gezin - hoe kun jij beter de regie nemen over jezelf en je stiefgezin.  

Onderweg drinken we een kopje koffie of thee en praten dan verder.

Buiten werken met de natuur en in de natuur geeft je verrassende inzichten. Daardoor verandert er iets in jou, en dan kan het zomaar gebeuren dat jouw gezinsleden ook veranderen.  Zo kom je écht een stap verder met je samengestelde gezin.


Een samengestelde boom?
 
Wat namen eerdere deelnemers mee van deze dag?
  • rust, ruimte en acceptatie
  • dat ik echt niet de enige ben
  • dat ik, en wij allemaal als stiefmoeder, trots kunnen zijn op wat we al doen en bereikt hebben
  • nieuwe inzichten, meer vertrouwen in mezelf en dat het wel goed komt

uit de evaluatie van deze workshop op 13 mei 2017Nanda Poulisse nodigt je uit
 
"Nanda is een lieve, erg professionele workshop begeleider in een veilige omgeving"

Deelneemster aan de workshop op 13-06-2020
 
"Ik heb de workshop als zeer inspirerend ervaren. Nanda heeft een vriendelijke, respectvolle en open manier van benaderen. Ik voelde mij erg op mijn gemak om mijn verhaal te delen. De workshop heeft een mooie opbouw. Van tot rust komen tijdens het wandelen tot het ontvangen van inzichten door aan de slag te gaan met lichaam, geest en dat wat voor handen is in de natuur. De opdracht grenzen stellen liet mij inzien dat het belangrijk is om, met respect voor anderen, mijn ruimte te nemen in het gezin en bewust voor mijzelf te kiezen. De workshop eindigt heel passend en zorgt voor het ontstaan van een soort ‘samenvatting’ van dat wat de dag jou heeft gebracht en wat je mee wenst te nemen naar huis. Ik vind het in veilige omgeving stilstaan bij mijzelf, mijn gezin en omgang met elkaar in huis een waardevolle investering in dat wat mij lief is. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen!"

Deelneemster aan de workshop op 19-06-2021


Ga je met me mee op stap?
Is dit echt iets voor jou? En gun jij jezelf een dag helemaal voor jezelf, waarbij ik je zoveel mogelijk ga verwennen. Hak dan nu de knoop door en meld je aan. 
Stuur een mailtje naar info@gezinspraktijkgestel.nl en vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer en wat dagen waarop je kunt.

Ik heb er veel zin in en kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 


Praktische informatie

We ontmoeten elkaar bij Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel

De workshop kost €98,00. Deze prijs is inclusief koffie/thee, en iets lekkers.

Wat neem je mee?
Goede wandelschoenen, regenkleding (eventueel een paraplu), een flesje water, zonnebril, zonnebrand, iets tegen muggen, en als je wil een opschrijfboekje en pen om je inzichten op te schrijven.

We wandelen ongeveer 4 km, steeds een stukje en dan doen we weer een activiteit in de natuur. Als je moeilijk kunt lopen, kunnen we de afstand aanpassen.
Ook bij regen gaan we naar buiten. 

Heb je nog andere kleine of grote vragen? Twijfel niet en mail of bel me.
Nanda Poulisse, info@gezinspraktijkgestel.nl, tel. 073 - 5518120, of op de dag zelf: 06-15433145

Ik vind het leuk om met mensen op stap te gaan en kijk er naar uit jou te ontmoeten. Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,
Nanda


  

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier