Agenda

Agenda

Presentatie over nieuwe familierelaties

23 maart 2018

Op uitnodiging van het Gestelse vrouwennetwerk Sorridente, houd ik vrijdag 23 maart 2018 een presentatie over nieuwe familierelaties. De avond vindt plaats in Gasterij De Zwaantjes, Petrus Dondersplein 7, 5271 AA Sint Michielsgestel, en begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in het café. De kosten bedragen €3,50 (inclusief koffie/thee). Je kunt je aanmelden via een mailtje naar info@sorridente.nl

Nieuwe familierelaties
Als het goed is ben je blij als je familie zich uitbreidt. Iedereen is blij als er een nieuw kindje wordt geboren. Een kleinkind, of een neefje of nichtje. Je weet ook gelijk hoe je daarmee omgaat. Het is al iets lastiger als je er nieuwe schoonfamilie bij krijgt. Je hoopt op een goede klik, en als die er niet is, tja, dan probeer je maar wat afstand te houden.

Maar wat als er ineens nieuwe kinderen in de familie komen, omdat je zoon of dochter, of je broer of zus, een relatie krijgt met iemand die al kinderen heeft uit een vorige relatie. Hoe ga je daar dan mee om? Horen die “stiefjes” er net zo bij als je bloedeigen familie? En hoe ga je om met die nieuwe partner, zeker als die de vervang(st)er is van iemand waar je het goed mee kon vinden? Hoe ga je überhaupt om met gescheiden stellen? Moet je partij kiezen, of kun je ze ook allebei te vriend houden?  Waar krijgen mensen eigenlijk mee te maken als ze gaan scheiden of een nieuw gezin beginnen, en hoe kun je er dan het beste voor hen, en voor hun kinderen, zijn?

Over deze en andere kwesties houdt Nanda Poulisse van Gezinspraktijk Gestel op vrijdag 23 maart een onderhoudende lezing opgeluisterd met veel praktijkverhalen. De lezing is alleen toegankelijk voor vrouwen. Uiteraard is  er ook de mogelijkheid om vragen te stellen (dat kan eventueel ook anoniem via een vragenkaartje).
 ;<< terug naar agenda

Agenda

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier