Blog

« terug naar het overzicht

Op vakantie met je nieuwe gezin

16 mei 2016

Hebben jullie al nagedacht over wat je deze zomer gaat doen? Met zijn allen op vakantie? Eerst met de kinderen van de één, en dan met die van de ander? Of zit een vakantie er niet in en amuseren jullie je rond eigen huis?

Er zijn vele mogelijkheden, maar wat je ook doet, het is niet verkeerd om er van te voren goed over na te denken, en de verwachtingen met elkaar, en met de kinderen te bespreken. Het is een mooi moment om het te hebben over hoe het vroeger ging, en wat ieder daar wel en niet leuk aan vond, en vervolgens te bekijken of de leuke dingen behouden kunnen blijven, en er wellicht toch ook iets nieuws uitgeprobeerd kan worden.

Komen jullie er niet uit, of zie je er als een berg tegenop om met het hele gezin op vakantie te gaan, dan is het misschien ook een optie om iedere ouder met zijn eigen kinderen een aantal dagen in te laten vullen, en er vervolgens samen nog een paar daagjes op uit te trekken.

Angelique Cras en Mariska Matakupan, twee collegae van mij, schreven een paar jaar geleden een mooi e-book 'Fijne vakantie met je nieuwe gezin'. Het is gratis aan te  vragen via de website van Mariska. En zeker de moeite van het lezen waard.

Nanda Poulisse
mei 2016


Agenda

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier