Samengestelde gezinnen

Zit je er doorheen met je samengestelde gezin? Ben je er enthousiast (en verliefd) aan begonnen, maar valt het eerlijk gezegd best tegen? Troost je, je bent echt niet de enige. Een samengesteld gezin brengt nu eenmaal ervaringen met zich mee die je van te voren niet had kunnen bedenken, ook al heb je nog zoveel boeken gelezen. Gun jezelf die steun in de rug die je nu zo goed kunt gebruiken en geef jullie nieuwe gezin de optimale kans om te slagen. Jullie houden toch van elkaar en willen de kinderen niet weer een scheiding aandoen.

Zoek een stiefcoach die jullie kan begeleiden, of als je wilt, jou alleen, in een aantal gesprekken die helemaal zijn afgestemd op jullie situatie. Dat helpt echt! Op de homepagina van deze website staan een aantal linkjes die je helpen om een stiefcoach bij jou in de buurt te vinden.
 
Informatie en advies
Wil je uitleg over de kenmerken van een samengesteld gezin, lees dan de blogs op deze website. Ik ben deze aan het bundelen en in het najaar van 2024 verschijnt er een boek van. Je kunt me mailen, als je ze goed vindt, dan laat ik je te zijner tijd weten waar je het boek kunt bestellen. In het boek beschrijf ik wat normaal is, en wat niet? Wat mag je verwachten van je partner en van de kinderen? Wat is jouw rol in het  nieuwe gezin? Hoe zorg je dat je het volhoudt? Hoe onderhoud je de partnerrelatie? Hoe bouw je een band op met de kinderen? In hoeverre mag je je bemoeien met de opvoeding van de kinderen? En last but not least: welke rol mag een ex-partner spelen in jullie gezin? Duidelijkheid over dit soort zaken voorkomt veel teleurstelling, frustratie en ruzie en maakt het samenwonen een stuk relaxter en leuker.
 
Heb je belangstelling voor het boek met blogs: mail dan je naam en mailadres naar: info@gezinspraktijkgestel.nl
 

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier