Visie en missie

Samen verder
Mijn slogan is ‘samen verder’. Als je een samengesteld gezin bent gestart, dan wil je daarin samen verder, met je partner, en met alle kinderen, ook als het moeilijker is dan je van te voren bedacht had.

Een bijzondere route
Het is mijn missie om een stukje mee te lopen met mensen die samen verder willen. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik jullie laten zien hoe jullie gemakkelijker verder komen. Ik kan jullie wijzen op hobbels, tips geven hoe jullie daar omheen kunnen manoeuvreren, en  ook het mooie en bijzondere van jullie route laten ervaren. Uiteraard zul je zelf moeten lopen. Ik ga je niet dragen. Maar ik bied je wel een luisterend oor en loop in betrokkenheid een eindje met je op. Dat kan heel prettig zijn als je het idee hebt dat je er alleen voor staat.
Ook hier geldt: samen (met een betrokken deskundige) kom je verder.

Visie
In mijn visie werkt het zo: als je begrijpt waarom mensen doen zoals ze doen, dan interpreteer je hun gedrag anders, en krijg je daar een ander gevoel bij. Dat maakt weer dat jouw reactie ook anders wordt. En dat brengt de zaak in beweging, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt: ouder, stiefouder, ex-partner, kinderen.

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier