Visie en missie

Samen verder
Mijn slogan is ‘samen verder’. Dit geldt voor de ouder die overblijft na het overlijden van zijn partner, en die samen verder moet met zijn kinderen; het geldt voor ouders die gescheiden zijn, maar wel samen ouders blijven van hun kinderen en daarom op de een of andere manier toch samen verder moeten; het geldt voor mensen die van plan zijn een nieuw samengesteld (stief)gezin te starten en daarin samen met elkaar en hun kinderen verder willen; en het geldt voor mensen die al een tijdje in een nieuw samengesteld gezin leven, daarin tegen vragen en problemen aanlopen, en desondanks graag samen verder willen.

Een bijzondere route
Het is mijn missie om een stukje mee te lopen met mensen die samen verder willen. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik hen laten zien hoe ze gemakkelijker verder komen. Ik kan hen wijzen op hobbels, tips geven hoe ze daar omheen kunnen manoeuvreren, en  ook het mooie en bijzondere van hun route laten ervaren. Uiteraard zul je zelf moeten lopen. Ik ga je niet dragen. Maar ik bied je wel een luisterend oor en loop in betrokkenheid een eindje met je op. Dat kan heel prettig zijn als je het idee hebt dat je er alleen voor staat.
Ook hier geldt: samen (met een betrokken deskundige) kom je verder.

Visie
In mijn visie werkt het zo: als je begrijpt waarom mensen doen zoals ze doen, dan interpreteer je hun gedrag anders, en krijg je daar een ander gevoel bij. Dat maakt weer dat jouw reactie ook anders wordt. En dat brengt de zaak in beweging, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt: ouder, stiefouder, ex-partner, kinderen.

Agenda

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier