Nuttige links

Gezinspraktijk Gestel werkt samen met Convenu Scheidingspraktijk, eveneens gevestigd in Sint-Michielsgestel. Voor meer informatie zie: http://www.convenu.nl/

http://kiesvoorhetkind.nl/ (een site met informatie over praat en werkgroepen die gegeven worden aan kinderen in echtscheidingssituaties)
http://www.villapinedo.nl/voor-jongeren (een site voor jongeren met gescheiden ouders. Villa Pinedo is er ook voor ouders en professionals)
http://nieuwgezin.info (een site met informatie over samengestelde gezinnen (stiefgezinnen). U kunt zich hier ook inschrijven voor een nieuwsbrief en abonneren op het blad Nieuw Gezin.
http://stiefmoeder.startpagina.nl (een site met allerlei informatie die relevant is voor stiefmoeders, en - vaders)
Bewuste stiefmoeders community (een besloten Facebookgroep, onder mijn beheer, om kennis en ervaringen te delen over het leven in een nieuw, samengesteld gezin / stiefgezin)
https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/stiefkind-van-de-rekening (documentaire over samengestelde gezinnen, uitgezonden op 6 dec. 2017, met aanvullende informatie)
https://www.goedgescheidenouders.nl/ . (Op deze site van Anne Buiskool kun je gratis 100 tips downloaden die je helpen om op een respectvolle manier te scheiden).
https://www.vechtscheidingshulp.nl/kennisbank/  (In deze kennisbank zijn rondom verschillende kernthema’s binnen het familierecht praktische inzichten uit praktijk en rechtspraak bijeengebracht)

Andere hulpverleners in de regio
www.dehandboog.nl  (praktijk voor tekentherapie, beeldende coaching en kunstzinnige vorming) 
www.praktijksensikids.nl (praktijk voor hooggevoelige kinderen met problemen in de prikkelverwerking).
www.veldmanwouters.nl ('In Interactie', begeleiding, coaching en advies op het gebied van communicatie) 

Agenda

Contact

Nanda Poulisse
Gezinspraktijk Gestel
Cederstraat 12
5271 JJ Sint-Michielsgestel
T: 073-5518120
KvK: 60751134
Bank: NL67 RABO 0184.8478.69

Contactformulier